HUMANITARNA IZLOŽBA SLIKA ZA DARIJU ŠIMUNOV

Borba za zdravlje Zadranke Darije Šimunov traje već gotovo 12 godina. Tijekom tog perioda mnogi su joj nastojali pomoći, nadajući se zajedno s njom da će joj neki lijek, zahvat ili terapija olakšati život.

Za sve njezine zdravstvene muke kriva je činjenica da je osam godina živjela - s pogrešnom dijagnozom. Godine 2006. dijagnosticirana joj je multipla skleroza. Naknadno je utvrđeno da boluje od neuroborelioze, bolesti koju prenose krpelji zaraženi bakterijom Borreliom burgdorferi i koja se adekvatnom antibiotskom terapijom, u prvoj fazi, uspješno liječi.

Darija je tijekom liječenja prikupila brojne umjetnine koje su joj donirali ljudi u namjeri da joj pomognu u liječenju i zato se odlučila svoju doniranu zbirku umjetnina ponuditi na prodaju preko humanitarne izložbe slika koja se može razgledati od petka, 12. siječnja u Edukativnoj dvorani Kneževe palače.

Pozivamo sve da razgledaju ovu izložbu, kupe sliku, pomognu Dariji i donacijama na žiro račun broj HR 4924070003105112828. Pokažimo svoju humanost i solidarnost, nesebičnost i odricanje i pomozimo našoj Dariji u ostvarenju njenog jedinog sna, a to je da prohoda nakon dugih devet godina…     

 

Naziv izložbe:  HUMANITARNA IZLOŽBA SLIKA ZA DARIJU ŠIMUNOV

Vrijeme trajanja: 12. - 22. 01. 2018.

Mjesto održavanja: Kneževa palača-edukativna dvorana

Likovni postav izložbe: Koraljka Alavanja, Nevena Štokić

Opseg:  70 slika

Vrsta: prodajna, humanitarna

Tema: Prodajna humanitarna izložba slika koje  je Darija Šimunov dobila donacijom od građana u namjeri da joj pomognu u liječenju.

Organizator: Vlatko Štrbac


 


Datum početka: 12.01.2018.
Završava: 21.01.2018.
Broj učitavanja stranice: 4229