OTVORENA IZLOŽBA RADOVA ZADARSKIH UMIROVLJENIKA

 U subotu, 22. travnja 2017. godine u Gradskoj loži u 11 sati otvorena je izložba radova članova umirovljenika u sastavu Matice umirovljenika Zadarske županije. Prisutne uzvanike pozdravila je ravnateljica Narodnog muzeja Zadar Renata Peroš izrazivši zadovoljstvo što se izložba umjetničkih radove Matice umirovljenika nastavlja u suradnji s Narodnim muzejom Zadar, a pod pokroviteljstvom Zadarske županije i Grada Zadra. Zahvalila se svim članovima udruge na činjenici kako svoje slobodno vrijeme koriste u kreiranju prekrasnih predmeta inspiriranih našim prelijepim gradom Zadrom.

Predsjednik Matice umirovljenika Milivoj Dujela obratio se prisutnim zahvalivši ravnateljici Renati Peroš, gradonačelniku Zadra gospodinu Božidaru Kalmeti i dožupanu Božidaru Longinu na iskazanoj potpori u organiziranju ove značajne manifestacije za umirovljenike. Na razini naše županije Matica umirovljenika nastoji osmisliti što više programa za uključivanje umirovljenika u društveni život svojih lokalnih zajednica, te će dio već zacrtanih programa pokušati prijaviti na EU fondove za sredstva namijenjenih za treću dob. Zahvalio se svima koji su pružili potporu u realizaciji njihovih projekata i najavio početak prezentacije umjetničkih radova umirovljenika na svim poljima društvene, kulturne i rekreativne aktivnosti.

Dožupan Božidar Longin pozdravio je prisutne te pohvalio rad i trud svih koji su sudjelovali u realizaciji izložbe, te proglasio izložbu otvorenom.

 

Izložba se može pogledati do 1. svibnja, ulaz je besplatan te su radovi na izložbi prodajnog karaktera.  

Fotografije: Boris Kačan

 

Najava izložbe


Datum početka: 22.04.2017.
Završava: 01.05.2017.
Broj učitavanja stranice: 13858