DODIJELJENE NAGRADE „NASMIJEŠENO SUNCE“

U četvrtak, 22. prosinca 2016. godine u 10 sati u Gradskoj loži održala se svečana dodjela nagrada u akciji Gradonačelnika Grada Zadra „ Nasmiješeno sunce“ u turističkoj sezoni 2016. godine. Akcija „Nasmiješeno sunce“ kojom se nagrađuju najuspješniji u ostvarenju turističke sezone odvija se već četrnaestu godinu za redom. Akciju provodi Gradonačelnik u suradnji s  gospodarskom i obrtničkom komorom, TZ Županije i Grada, te Udruženje obrtnika Zadar.

Provodi se s ciljem dodatnog motiviranja za pružanje što kvalitetnijih usluga, za poticanje međusobne konkurencije u uređenju objekata i razine usluge te naposljetku kao rezultat svega, prezentiranje grada Zadra na način dostojan njegove tradicije, povijesnog i kulturnog značaja i zahtjeva sadašnjeg vremena. Priznanja je uručio Gradonačelnik Božidar Kalmeta, a prigodne poklone direktor TZ grada Zadra Ante Rados.

Popis nagrađenih u akciji Gradonačelnika "Nasmiješeno sunce" u turističkoj 2016. godini donosimo ovdje:

NAJBOLJI RESTORAN: Restoran „MAMMA MIA“

NAJBOLJI CAFFE BAR: Caffe bar „BORGO“

NAJBOLJE KONOBA: Konoba „MANDRAĆ“ Veli Iž

NAJBOLJI NOĆNI BAR: „POSH PUB“ Toranj d.o.o.

NOVI SUVENIR: Ida Šimunov za suvenir od drveta – karte, te Borut i Lobela Gatara za „Sunsetice“

NAJLJEPŠE UREĐENI IZLOG: Trgovina „SWAROVSKI“ u Širokoj ulici

NAJUREĐENIJA BENZINSKA POSTAJA: Benzinska postaja „TRI BARTOLA“

NAJBOLJI TURISTIČKI VODIČ: Šime Botica

NAJBOLJI KUHAR: Jure Buljat

NAJBOLJI KONOBAR: Mile Radobuljac

NAJBOLJI PRODAVAČ: Ljiljana Bašić

NAJBOLJI POLICAJAC: Zvonko Majdandžić

NAJBOLJI ČISTAČ: Žarko Jusup

NAJBOLJI DJELATNIK TURISTIČKE AGENCIJE: Marin Marić

Posebno priznanje za izniman doprinos uspješnom odvijanju turističke sezone 2016. godine dodjeljuje se Loreti Bačić, Vedranu Božičevu i Mati Pece.

Posebno priznanje za izniman doprinos uspješnom odvijanju turističke sezone 2016. Godine dodjeljuje se trgovačkom društvu „Nasadi“ d.o.o. Zadar za vrtnu izložbu cvijeća „Cvijet Zadra“.

Posebno priznanje za izniman doprinos uspješnom odvijanju turističke sezone 2016. godine dodjeljuje se Arsenalu Zadar, Ilirija d.d.

Posebno priznanje za izniman doprinos uspješnom odvijanju turističke sezone 2016. Godine dodjeljuje se Taste and Travel festivalu 2016. 


Datum početka: 25.12.2016.
Završava: 26.12.2016.
Broj učitavanja stranice: 979028