POSJET DJELATNIKA NARODNOG MUZEJA ZADAR ODJELU PEDIJATRIJE

U četvrtak 10. prosinca 2015. godine djelatnici Narodnog muzeja Zadar posjetili su Odjel pedijatrije Opće bolnice Zadar s namjerom da najmlađim pacijentima uljepšaju blagdane. Prilikom posjete ispričali su im priču o svetoj Luciji, svetom Nikoli i običajima vezanim uz same blagdane.

Djeca su izradila čestitke s najljepšim i iskrenim porukama za svoje prijatelje i obitelj. Izradi čestitki i lijepim željama pridružile su se i medicinske sestre s odjela i pedagoška djelatnica iz dječjeg vrtića "Sunce", Franka Ročak.

Odjel pedijatrije su, u ime Narodnog muzeja Zadar, posjetile Lucija Vuica, muzejska pedagoginja, Ivana Dražić, kustosica, Nina Vigan, muzejska pripravnica-kustosica, te Koraljka Alavanja, muzejska pripravnica-kustosica.

Ovim posjetom Narodni muzej Zadar već drugu godinu zaredom želi uljepšati blagdane svoj djeci koja ih provode na odjelu u bolnici. S obzirom na radost na njihovim licima i oduševljenje posjetom, ovaj način suradnje s Općom bolnicom Zadar će zasigurno opstati i narednih godina.


Datum početka: 14.12.2015.
Završava: 14.12.2015.
Broj učitavanja stranice: 977888