Predavanje u Muzeju grada Zadra

U 11 sati u Muzeju Grada Zadra održano je predavanje dr.sc. Jadrana Antolovića na temu „Fiskalna odgovornost i financijsko upravljanje i kontrole".
Cilj prezentacije jest predstavljanje djelatnicima u kulturi novi zakon o fiskalnoj odgovornosti koji je donesen u svrhu usklađivanja hrvatskih pravilnika s onima Europske unije, te financijskih promjena u upravljanju kulturnim ustanovama.

Gost predavač, dr.sc. Jadran Antolović je redovni član Međunarodnog komiteta ICOMOS-a za pravna, administrativna i ekonomska pitanja, potpredsjednik Hrvatskog odbora ICOMOS-a i potpredsjednik Croatia Nostra. Objavio je nekoliko knjiga i više stručnih radova.
Od 1998 do 2004. pomoćnik ministra kulture u Upravi za normativne i upravno-pravne poslove Ministarstva kulture, te je imenovan za državnog tajnika u Ministarstvu kulture na sjednici Vlade Republike Hrvatske 5. siječnja 2004. godine.

Predavanju su prisustvovali ravnateljica Narodnog muzeja Zadar Renata Peroš, ravnatelj Muzeja antičkog stakla Ivo Fadić te kustosi i ostali djelatnici muzeja.


Datum početka: 07.10.2011.
Završava: 08.10.2011.
Broj učitavanja stranice: 957409