Predstavljanje knjige dr. Nele Sršen u Kneževoj palači

Poštovani,

povodom  gostovanja dobrotvorke  Dr. Nele Sršen i proslavljenog producenta i glumca Branka Lustiga likovna udruga Ars Uljan priredila je izložbu dobrodošlice.

„Likovna udruga Ars Uljan ušla je u petu godinu svog postojanja. Njeni mnogobrojni članovi (većinom s otoka Ugljana, Zadra i okolice) sastajali su se i razmjenjivali svoja likovna iskustva i puno prije nego je pala odluka da se zajednički interesi službeno zaokruže, te dobiju statut i pečat. U ovih nekoliko sezona što su za nama, zabilježili smo gostovanja na mnogobrojnim izložbama te već tradicionalno svake godine u Preku, pod pokroviteljstvom općine Preko i POU Doma na žalu. Naravno, mnogi naši članovi svoje su radove izlagali i na samostalnim izložbama, u domovini i inozemstvu. Slikari, skulptori, fotografi...radili su i rade, svatko na svoj osebujan način, teme širokog spektra. Većina autora/autorica vezana je svojim izričajem za more i Dalmaciju - taj nepresušan izvor inspiracije koji jedan takav kraj u kojem živimo, nudi.

Svim sadašnjim i budućim članovima LU Ars Uljana, želimo još puno godina kreativnosti, upornosti i radosti u stvaranju novog, drugačijeg i duboko osobnog. To je vjerujemo jedini put da se iz prosječnosti svi uzdignemo u sferu gdje je likovnost pojedinca neupitna, kvalitetna i inspirativna."

- Stoji u priopćenju koje je u ime likovne udruge Ars Uljan poslao Tomislav Košta Narodnom muzeju Zadar.

Izložba se postavlja u atriju Kneževe palače od 22. VIII 2012. godine povodom promocije knjige dr. Nele Sršen „Rak na duši - kako pobijediti bolest i izboriti se za život" i održavanja Avvantura Festivala - Film Forum Festivala od 25. - 31. VIII 2012. godine.

NMZ poziva Vas na predstavljanje knjige dr. Nele Sršen „Rak na duši - Kako pobijediti bolest i izboriti se za život" koje će se održati u Kneževoj palači, u srijedu 22. kolovoza 2012. u 20 sati.

 

 

 


Datum početka: 22.08.2012.
Završava: 23.08.2012.
Broj učitavanja stranice: 957366