RADIONICA PROJEKTA "COWORKING ZADAR" U GRADSKOJ STRAŽI

Projekt ''Coworking Zadar - suradnjom do inovacija'' nastavlja s aktivnostima proširivanja zajednice coworking korisnika i organizira još jednu COIN radionicu koja se održala u srijedu 26. ožujka 2015. godine u 18.00 sati u Gradskoj straži.
Ovo događanje organizira se u suradnji s Narodnim muzejom Zadar, a namijenjeno je predstavljanju profesionalne fotografije kao svojevrsne poduzetničke djelatnosti.

Kako je svoju ljubav za fotografijom povezao s nekim drugim životnim afinitetima ispričat će hrvatski putopisac Hrvoje Jurić. Hrvoje je biciklist, pustolov, putopisac i cikloturist koji iza sebe ima na tisuće prevaljenih kilometara, bezbroj uspomena i fotografija krajolika te zanimljivih ljudi koje je susretao. Njegove priče i fotografije društveno su angažirane i često su dio humanitarno-putopisnih projekata.
O sličnom iskustvu govorit će i Zadranin Boris Zubčić, koji također fotografijama priča različite priče sa svojih putovanja. Na ovom događanju okupit će se različiti pojedinci koji se bave fotografijom, a razgovarati će o mogućnostima unapređenja svojih vještina i mogućnostima uspostavljanja kontakata radi pokretanja poduzetničkih aktivnosti vezanih za fotografiju.


Datum početka: 26.03.2015.
Završava: 26.03.2015.
Broj učitavanja stranice: 997383