UMJETNIK NA JEDAN DAN - provedite ljeto 2015. crtajući u muzeju

 

Pozivamo Vas na samostalne likovne radionice tijekom ljeta u Narodnom muzeju Zadar. Provedite ljeto 2015. crtajući u Narodnom muzeju Zadar, u Etnološkom odjelu i odjelu Muzej grada Zadra gdje imate priliku sudjelovati na samostalnim likovnim radionicama. Prilikom posjete navedenim odjelima iskoristite priliku i sjednite za štafelaje smještene u izložbenom prostoru i postanite umjetnik na jedan dan. Izrazite svoju kreativnost crtajući vlastito viđenje muzeja, ljetovanja u Zadru, prostora i/ili eksponata u Narodnom muzeju Zadar. Sve Vaše likovne radove možete ponijeti sa sobom, a od radova koji ostanu u Muzeju, nakon ljeta, će biti formirana izložba kako bi svi posjetitelji mogli vidjeti različita stvaralačka djela.
Narodni muzej Zadar osigurava sav potreban materijal.
Radionice su besplatne za sve posjetitelje Etnološkog odjela i odjela Muzej grada Zadra (uz plaćanje ulaznica za posjet nije potrebna dodatna nadoknada za radionice).
Vrijeme održavanja radionica: od 22. lipnja do 31. kolovoza svakim radnim danom i subotom i nedjeljom od 9:00 h do 22:00 h (Etnološki odjel NMZ-a, Narodni trg)

Fotografije s prošlogodišnje radionice, foto. Zvonko Kucelin

Fotografije s prošlogodišnje radionice, fotodokumentacija NMZ


Datum početka: 01.06.2015.
Završava: 31.08.2015.
Broj učitavanja stranice: 957342